Andesteg

Tilberedning
Anden ses efter og gnides ind- og udvendig med krydderierne.
Æblerne skrælles, skæres i tern og fyldes i anden skiftevis med sveskerne.
Anden kommes på en bradepande med rist. Tilsæt ca. ½ l vand og put den i en kold ovn
ved 130° C i ca. 3-4 timer alt efter størrelse.

Brug ikke varmluft, det udtørrer kødet. Når låret let kan “vrikkes” af, er anden færdig.

Portions str.
Som udgangspunkt rækker en 1800-2200g.`s Berberie and til 2-3 personer.
Og en på 3200-3600g. er nok til 4-5 personer.

Sauce
Kog en fond af indmad og hals. Tilsæt bradepandesky og kulør. Jævn med maizena
og smag til med salt & peber og evt. lidt rødvin eller fløde. Har du æblegele eller andet
syltetøj, giver det et dejligt pift til saucen.

Senest opdateret: 27-04-2015 13:43:30