Fyldt gåsebryst

Tilberedning
Tænd ovnen på 180°. Pære & løg skælles og skæres i små tern.
Svits det i lidt olie på en pande.

Gorgonzolaen blandes med krydderierne, - gerne friske, hvis muligt.
Kom løg og pærer i osteblandingen. Snit skindet på gåsebrysterne
og lav forsigtigt en lomme i siden. Krydr med salt og peber og put fyldet i.
Luk med kødnåle og vikl dem ind, en for en, i staniol. Sæt dem ind midt i ovnen i ca. 40 min.

Gulerødderne skrælles og skæres i skiver. Skarlotteløgene snittes i tern.
Svits det i olie og tilsæt tomatpuré, kyllingefond og krydr med salt, peber og
en knivspids muskatnød. Lad det simre i 5 minutter og tilsæt så creme fraiche.

Folien tages af gåsebrysterne og de gives kort tid under grill.

Servering
Skær kødet i skiver og server med saucen. Pynt gerne med frisk estragon.
Server med smørristede kartofler.

 

Senest opdateret: 30-09-2015 15:16:12