Fyldt & indbagt kalkunbryst

Tilberedning
Rens champignonerne, halver dem og svits dem, til de er let lysebrune.
Skær kalkunbrystet op i midten og åben det så godt som muligt.
Bank det eventuelt lidt fladt med din hånd.
Fyld ost, soltørrede tomater, bacon og champignon i. Krydr med salt, peber og timian.
Luk kalkunbrystet sammen, - så tæt som muligt.
Pak kødet ind i butterdej, - det holder på alt det gode.

Lig pakken i et ildfast fad og sæt det i ovnen i ca. 1 time ved 200°.
Halver lidt cherry tomater og dryp dem med olivenolie, salt og timian.
Put dem i ovnen den sidste halve time.

Servering
Serveres med flødekartofler og de ovnbagte tomater.

Tip
Fyldet kan varieres alt efter smag og behag.
F.eks. pesto, gedeost, ananas...

Senest opdateret: 30-09-2015 15:05:15