Gåselår med kantareller

Tilberedning
Tænd ovnen på 200°. Krydr lårene med salt og peber, svits dem på en tør pande.

Hæld overskydende fedt fra, - husk at  gemme det.
Kødet puttes i et ildfast fad sammen med 2 dl. fond.
Steg lårene i ovnen. Overhæld kødet med fond et par gange undervejs.
Efter 1 time hældes hvidvin ved og det videre steges i ca. 30 min.

Imens rengøres kantarellerne og løgene snittes fint.
Svits svampene og løgene i et par skefulde af gåsefedet.
Krydr det og drys persillen over til sidst.

Kødet tages ud af ovnen og gåselårene sættes tilside og holdes varm.
Lav en opbagning af smør og mel og kom den resterende 1½ dl. fond,
samt dyppelsen fra det ildfaste fad i.

Servering
Server lårene med saucen, kantarellerne og f.eks. kartoffelrösti.

Senest opdateret: 30-09-2015 15:13:41