Gammeldags hønsesalat

Tilberedning
Skær hønsekødet i mundrette stykker. Alternativt kan en rest kylling også bruges.
Rør cremefraice og mayonnaise med krydderier og sennep.
Tilsæt citronsaft og evt. væde fra aspargs til dressingen har den ønskede konsistens.
Smag dressingen til.
Afdryppede aspargs og champignon vendes i sammen med hønsekødet.

Servering
Serveres med et lækkert flutes eller ristet brød.
Lidt salat og et par tomatbåde vil give retten et løft både syns- og smagsmæssigt.
God som forret eller til frokost og buffetanretninger.

Tip
Salaten kan varieres efter behag. Lidt ananas eller mango vil give et sødt, men frisk pift.
Avocado giver et cremet strejf. Og bacon vil tilføre lidt knasende bid i salaten.
Der er utallige muligheder, - kun fantasien sætter grænser.

Senest opdateret: 30-09-2015 14:29:37