Kyllinge-lagkage

Tilberedning
Bland creme fraiche med mayonaice, citronsaft, sennep, salt & peber.

Del dressingen i 2 skåle. 2/3 dele til fyld og 1/3 til topping.

Steg baconnet og skær kylling og avocado i små stykker.
Gem lidt bacon til pynt. Vend kylling, avocado, aspargs, champignon og bacon i "fyld" dressingen.

Skær eventuelt kanten af sandwichbrødet og læg det på et fad. Fyldet fordeles på brødet, - lag efter lag.
Den sidste trediedel af dressingen fordeles på hele lagkagen. Brug ruccola, tomatbåde og bacon til pynt.

Tip: 
Ananas kan også bruges i tærten eller til pynt.
Avocado kan blendes i "topping" dressingen, hvis man ønsker en lysgrøn overflade,
- husk godt med citron, så det ikke misfarves.
Dressingen kan også skiftes ud med hummus, så man får en mere mellemøstlig smag.

Senest opdateret: 30-09-2015 14:34:51