Engangs-stegetermometer

Termometeret kan købes stykvis til kylling eller kalkun.

Sikker og saftig stegning med Gråsten Fjerkræ’s Engangs stegetermometer.
Alle hele kyllinger fra Gråsten Fjerkræ har vort engangs stegetermometer indstukket i brystet.
Dette sikrer en saftig stegning.

Det specielle engangs stegetermometer indikerer, hvornår Gråsten Unghaner og Landkyllinger er optimal
gennemstegt. Stegetermometeret “springer op” når kernetemperaturen er nået, og Unghanen eller Landkyllingen er klar til servering.

Lad Gråsten Unghane eller Landkylling forstege i ca. 20 min. ved 200° C, reducerer derefter temperaturen
til 125° C og færdigsteg indtil stiften i stegetermometeret springer op. Kødet hviler 10 - 20 min. inden udskæring. Virker også på grill.
Brug ikke varmluft, da det udtørrer kødet.

 

Find inspiration til aftensmaden her.

 

Fjerkræ skal altid være gennemstegt. Fjerkræ er gennemstegt, når kødsaften er klar.

Salmonella, campylobacter og ESBL er bakterier der kan findes i råt kød.  
Disse kan også findes i fjerkræ, men slås ihjel ved gennemstegning til 75° C.

Senest opdateret: 11-07-2016 13:40:40