Tærte med en rest kylling

Tilberedning
Ingredienserne til dejen blandes godt sammen.
Dejen stilles eventuelt på køl inden den rulles ud.
Den kan være lidt besværlig at rulle ud, hvis den er blevet for varm.

Beklæd en smurt tærteform med dejn og prik bunden med en gaffel,
inden den forbages 10 min. ved 200 grader.

Hønsekødet findeles.
Hvis man bruger friske grøntsager, renses disse og skæres i stykker.
Efterfølgende koges eller steges de let, inden de kommer i tærten.
Har man en rest grøntsager fra dagen før, kan det fint anvendes.
Det er både tids- og pengebesparende

Æggene piskes sammen med cremefraiceh eller fløde, samt salt & peber.
Ekstra krydderier kan  tilsættes efter smag og behag. F.eks. paprika eller hvidløg.
Hæld massen over tærten med fyldet og bag den 25-30 min. ved 200 grader.

Servering
Serveres lun med en grøn salat til.

Tip
Skal tærten have et ekstra pift?
Prøv at portionsanrette et stykke med en topping af salat, tomat, feta og røget kylling.

Senest opdateret: 28-07-2016 08:27:25